Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Δήλωση συμμετοχής στην επιστημονική ημερίδα της ΔΟΕ στην Πάτρα 12-03-2013

Aγαπητoί συνάδελφοι

Η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας διοργανώνει επιστημονική εκδήλωση με θέμα: «Αξιολόγηση –Νέες Πειθαρχικές Διατάξεις: Επιπτώσεις στο εργασιακό περιβάλλον των εκπαιδευτικών»,στην Πάτρα, την Τρίτη 12 Μαρτίου 2013 ,ώρα 9:00-16:00(Ξενοδοχείο «Αστήρ Πάτρας»).


Στην ημερίδα καλούνται να συμμετέχουν (όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει με προηγούμενο έγγραφό μας) και:

• Ένας συνάδελφος από κάθε διθέσιο και πάνω Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο των περιφερειών Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου, τον οποίο θα ορίσει ο Σύλλογος διδασκόντων. Έχει ζητηθεί ήδη γι’ αυτό σχετική άδεια από τους Περιφερειακούς Διευθυντές.

• Καλούμε τους Συλλόγους διδασκόντων των σχολικών μονάδων του Νομού μας -από διθέσια και πάνω- να ορίσουν έναν εκπρόσωπό τους (εάν το επιθυμούν), που θα λάβει μέρος στην ημερίδα της Δ.Ο.Ε. και το δηλώσουν στο Σύλλογό μας με FΑΧ ή Ε-ΜΑΙL μέχρι την Πέμπτη 7 Μαρτίου και ώρα 14:00μμ.

• Στην περίπτωση που ο αριθμός των συναδέλφων που θα δηλώσουν συμμετοχή είναι ικανοποιητικός, τότε ο Σύλλογός μας θα μισθώσει λεωφορείο το οποίο θα ξεκινήσει στις 6 το πρωί από το Ναύπλιο και 6:30 από το Άργος προκειμένου να μεταβούν στην Πάτρα. Σε αντίθετη περίπτωση οι συνάδελφοι που επιθυμούν να πάρουν μέρος στην ημερίδα θα μετακινηθούν με δικό τους μέσο.



                     ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                               Ο Γ. Γραμματέας


Ντέμος Αντώνης                    Καραμάνος Θεοδόσιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

print friendly