Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Ενημερωτικό για ΠΥΣΠΕ, της Δουράνου Κατερίνας

Συναδέλφισσες-Συνάδελφοι,

Την Τρίτη 2 Ιουλίου συνεδρίασε το ΠΥΣΠΕ προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία των μεταθέσεων εντός ΠΥΣΠΕ (βελτιώσεις-τοποθετήσεις).
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης έγινε αποσφράγιση των φακέλων, πρωτοκόλληση των αιτήσεων σύμφωνα με τον αριθμό πρωτ. που έφερε ο κάθε φάκελος και ικανοποιήθηκε αίτημα ανάκλησης αίτησης μετάθεσης εκπαιδευτικού.

Στο προσεχές χρονικό διάστημα θα γίνει η ταξινόμηση των εκπαιδευτικών σε πίνακες σύμφωνα με τα μόριά τους και τις προτιμήσεις τους.. Η σειρά του κάθε συναδέλφου στον πίνακα είναι διαφορετική σε κάθε  Δήμο, δεδομένου ότι η εντοπιότητα και η συνυπηρέτηση ισχύουν μόνο στον συγκεκριμένο Δήμο.

Με τη λήξη αυτής της διαδικασίας θα υπάρξει πρόσκληση για νέα συνεδρίαση ΠΥΣΠΕ προκειμένου να υλοποιηθούν οι βελτιώσεις-τοποθετήσεις στα οργανικά κενά που έχουν εμφανιστεί στους σχετικούς πίνακες της Δ/νσης αλλά και στα πιθανά κενά δηλαδή σε οργανικές θέσεις που προκύπτουν σε περίπτωση που ικανοποιείται αίτηση μετάθεσης συναδέλφισσας ή συναδέλφου.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
  • Έχει ήδη αναρτηθεί στις εκπαιδευτικές ιστοσελίδες η Πρόσκληση για αποσπάσεις εκπαιδευτικών στα Ευρωπαϊκά σχολεία και αναμένονται οι σχετικές εγκύκλιοι γι αποσπάσεις σε φορείς και από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ.
  •  Αναφορικά με τις αποσπάσεις εντός νομού δεν υπάρχει μέχρι και σήμερα κάτι νεότερο.

Με εκτίμηση,
Δουράνου Αικατερίνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

print friendly