Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Αποσπάσεις εκπαιδευτικών Π.Ε από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ και σε ΣΜΕΑΕ

Οι αιρετοί στο ΚΥΣΠΕ Β. Παληγιάννης και Δ. Μπράτης δημοσιοποίησαν   την πρόταση του ΚΥΣΠΕ, για τις αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ σχολικού έτους 2014-2015,


Για να δείτε τα ονόματα 


ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ
ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΥΣΠΕ ΣΕ ΠΥΣΠΕ

ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΣΕ ΣΜΕΑΕ

Παράλληλα μαζί με τη δημοσιοποίηση των ονομάτων οι αιρετοί  επισημαίνουν τα εξής:


1.    Οι αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ έγιναν με πλήρη μοριοδότηση, όπως προβλέπεται στη σχετική υπουργική απόφαση. Η πολιτική ηγεσία του υπ. παιδείας τήρησε τις δεσμεύσεις της προς το ΚΥΣΠΕ και δεν έκανε καμία παρέμβαση στα κενά που απέστειλαν οι Δ/νσεις Π.Ε. στο ΚΥΣΠΕ.


2.    Οι συνάδελφοι που δεν πήραν απόσπαση έχουν δικαίωμα να υποβάλουν αίτηση επανεξέτασης. Όσοι επίσης έχουν οποιαδήποτε αμφισβήτηση (για τη μοριοδότησή τους κτλ)  μπορούν να υποβάλλουν ένσταση  η οποία θα εξεταστεί από το ΚΥΣΠΕ.


3.    Μετά και τις ανακλήσεις που έγιναν ο συνολικός αριθμός των αιτήσεων που εξετάστηκαν ανήλθε στις 4.104 .Από αυτές ικανοποιήθηκαν οι 2.682 ποσοστό 65,35%


4.    Επισημαίνουμε, πως οι αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ δεν δημιουργούν κανένα απολύτως πρόβλημα στη λειτουργία των σχολείων, αφού οι συνάδελφοι που μετακινούνται καλύπτουν κενές θέσεις σχολείων άλλων περιοχών.


5.    ΠΡΟΣΟΧΗ:  Εκκρεμεί, ακόμη, η υπογραφή τους από την πολιτική ηγεσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

print friendly