Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΜΕΑΕ-ΚΕΔΔΥ(της αιρετού Δουράνου Κατερίνας)

Συναδέλφισσες-Συνάδελφοι,



Σύμφωνα με το ενημερωτικό σημείωμα του αιρετού του ΚΥΣΠΕ Β. ΠΑΛΗΓΙΑΝΝΗ στις 21/01/2013, η θετική ρύθμιση της κατάργησης της διετίας ισχύει και για τις μεταθέσεις εκπαιδευτικών που υπηρετούν σε ΣΜΕΑΕ και ΚΕΔΔΥ.


Η συγκεκριμένη επισήμανση έχει ήδη αναρτηθεί στις ιστοσελίδες: www.alfavita.gr./ www.esos.gr κι έχει ως εξής:


«Με καθυστέρηση 2½ μηνών εκδόθηκε η εγκύκλιος των μεταθέσεων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
Η μη έγκαιρη έκδοση της εγκυκλίου οφείλεται στην καθυστέρηση ψήφισης από την Βουλή των Ελλήνων της ρύθμισης για την κατάργηση της υποχρεωτικής διετίας στην οργανική θέση για υποβολή αίτησης μετάθεσης.

Μια ρύθμιση θετική για τους εκπαιδευτικούς, μια ρύθμιση που ικανοποιεί ένα βασικό αίτημα του Κλάδου, καταργώντας την τιμωρητική διάταξη «Διαμαντοπούλου».

Η θετική αυτή ρύθμιση ισχύει και για τις μεταθέσεις από ΣΜΕΑΕ ή ΚΕΔΔΥ σε ΣΜΕΑΕ ή ΚΕΔΔΥ και από ΣΜΕΑΕ ή ΚΕΔΔΥ σε «κανονικό» σχολείο της ίδιας ή άλλης περιοχής».



Ύστερα από ερωτήματα συναδέλφων που υπηρετούν σε ΣΜΕΑΕ-ΚΕΔΔΥ σχετικά με την παράγραφο 1.2/ΚΕΦ. Β/ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ, τα οποία έχουν ήδη γνωστοποιηθεί στη Δ.Ο.Ε. και σε αναμονή επίσημης ανακοίνωσης για το θέμα αυτό, προτείνω στις συναδέλφισσες και στους συναδέλφους που υπηρετούν σε ΣΜΕΑΕ και ΚΕΔΔΥ να υποβάλλουν αίτηση μετάθεσης, εφόσον το επιθυμούν , μέσα στις προβλεπόμενες προθεσμίες.



Με εκτίμηση,

Δουράνου Αικατερίνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

print friendly