Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Ενημερωτική Εγκύκλιος 15 για τη συνεδρίαση του Συλλόγου 07-04-2013



Tην Κυριακή 07 Απριλίου 2013, στο 4ο Δημοτικό Άργους, πραγματοποιήθηκε η τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. του Συλλόγου μας για τη λήψη αποφάσεων σχετικά με τα παρακάτω θέματα:
                
ΘΕΜΑ 1Ο : «Ανασύνθεση Διοικητικού Συμβουλίου»

Μετά τις παραιτήσεις του αντιπροέδρου του Συλλόγου, σ. Κόλλια Χρήστου, και του μέλους του ΔΣ του Συλλόγου σ. Καρανάσιου Στέλιου, τη θέση τους στο Δ.Σ. καταλαμβάνουν, σύμφωνα με το  καταστατικό, οι επόμενοι στη σειρά εκλογής. Ο σ. Αυγουστόπουλος Κωνσταντίνος και η σ. Βασιλείου Μιλένα είναι από την 7η Απριλίου 2013 τα νέα μέλη του Δ.Σ. Ύστερα από ψηφοφορία και ομόφωνη απόφαση, τη θέση του Αντιπροέδρου του Δ.Σ. καταλαμβάνει η συνάδελφος  Βασιλείου  Μιλένα. 
           

ΘΕΜΑ 20: «Γενική Συνέλευση Συλλόγου Τρίτη 28 Μαΐου 2013- Προσωρινή  Ημερήσια Διάταξη της  82ης Γενικής Συνέλευσης Δ.Ο.Ε.»

Για το σωστό προγραμματισμό των σχολικών μονάδων εν όψη και των ημερήσιων εκπαιδευτικών επισκέψεων που πραγματοποιούνται αυτή την περίοδο, το Δ.Σ. αποφάσισε την έγκαιρη ενημέρωση των μελών του  για την πραγματοποίηση της Γενικής Συνέλευσης, η  οποία  θα  γίνει  την Τρίτη        28   Μαΐου 2013. Με επόμενη εγκύκλιο θα ενημερωθείτε για τον τόπο, την ώρα και την ημερήσια διάταξη της.
Παράλληλα, το ΔΣ καλεί του εκπαιδευτικούς και τους συλλόγους διδασκόντων να διατυπώσουν και να  καταθέσουν θέματα για την Ημερήσια Διάταξη, προκειμένου να γίνει ταξινόμηση των προτάσεων και προώθησή τους στη Γενική Συνέλευση της Δ.Ο.Ε.


ΘΕΜΑ 3Ο :  « Ανακοίνωση για την κατάργηση οργανικών θέσεων».

Με επείγουσα εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας, ενόψει «έκδοσης Υπουργικών Αποφάσεων σχολικών μεταβολών», ζητήθηκε από τις Περιφερειακές Διευθύνσεις Π.Ε. & Δ.Ε. να καταγράψουν τις οργανικές θέσεις των εκπαιδευτικών ανά σχολική μονάδα, καθώς «έχει διαπιστωθεί ότι μεγάλος αριθμός σχολικών μονάδων διατηρεί αυξημένη οργανικότητα, η οποία είναι δυσανάλογη με το μαθητικό δυναμικό που έχει στο ενεργητικό της».
Το ΔΣ του Συλλόγου ομόφωνα καταγγέλλει με Δελτίο Τύπου   τον αντιπαιδαγωγικό τρόπο που διαχειρίζεται το Υπουργείο Παιδείας τις σχολικές μονάδες και τους εκπαιδευτικούς καθώς και κάθε προσπάθεια συρρίκνωσης  οργανικών θέσεων. Η εκπαίδευση δεν αντέχει άλλους «ορθολογισμούς»!


ΘΕΜΑ 4Ο :  « Συμμετοχή στη περιβαλλοντική δράση Lets do it Greece».

Στα πλαίσια της συνεργασίας του Συλλόγου μας όχι μόνο με εκπαιδευτικούς αλλά και με πολιτιστικούς φορείς , τo ΔΣ αποφάσισε ομόφωνα τη συμμετοχή του στην εθελοντική καμπάνια καθαρισμού «Let΄s do it» την Κυριακή 14 Απριλίου. Η Δράση θα πραγματοποιηθεί σε παραλία του Δήμου Ερμιονίδας με τη σύμπραξη της Φυσιολατρικής Ομάδας Ερμιονίδας.
Για τις λεπτομέρειες, το πρόγραμμα της δράσης καθώς και τις δηλώσεις συμμετοχής όσων εκπαιδευτικών επιθυμούν, θα σταλεί ενημερωτικό σημείωμα.



                                              ΓΙΑ ΤΟ  Δ.Σ.
     Ο Πρόεδρος                                        Ο  Γ. Γραμματέας
Ντέμος  Αντώνης                                 Καραμάνος  Θεοδόσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

print friendly