Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Μεταθέσεις – Μετατάξεις – Παραιτήσεις εκπαιδευτικών Π.Ε. του αιρετού ΚΥΣΠΕ Μπράτη Δ.

Με αφορμή ερωτήματά σας σχετικά με το χρονοδιάγραμμα  των υπηρεσιακών μεταβολών των εκπαιδευτικών (μεταθέσεις – μετατάξεις –  παραιτήσεις) σας ενημερώνω για τα εξής:

1.  Μεταθέσεις εκπαιδευτικών Π.Ε.: Η συνεδρίαση του ΚΥΣΠΕ, στην οποία θα εξεταστούν οι αμφισβητούμενες αιτήσεις  μετάθεσης, οι μεταθέσεις στην Ειδική Αγωγή και στα διαπολιτισμικά σχολεία,  προσδιορίζεται  για το τριήμερο 17-19 του Απρίλη 2013, χωρίς ακόμη να έχει ορισθεί η ακριβής  ημερομηνία. Η ανακοίνωση των ονομάτων των μετατιθέμενων εκπαιδευτικών (γενικές μεταθέσεις)  κατά την εκτίμησή μου θα γίνει στο α’ 15νθήμερο του Μαΐου του 2013.
Σας υπενθυμίζω ότι οι αιτήσεις μετάθεσης των εκπαιδευτικών για το 2013  ανέρχονται σε 7.778. Αναλυτικά
eidikot
 Την περσινή χρονιά (2012) είχαν υποβληθεί 8.813  αιτήσεις και ικανοποιήθηκαν οι 2.413, ποσοστό 24,32ο/ο.  Αναλυτικά:
pososta
Κατά την εκτίμησή μου οι μεταθέσεις φέτος θα  είναι λιγότερες, λόγω της μείωσης των οργανικών θέσεων που ήδη ξεκίνησε  να κάνει το Υπ. Παιδείας. Σχετικό  έγγραφο του Περιφερειακού  Διευθυντή Π.Ε. & Δ.Ε Αττικής   (4687/03-04-2013)  με θέμα » Πληροφορίες για την Οργανικότητα των  σχολικών μονάδων«

2.  Μετατάξεις εκπαιδευτικών Β/θμιας στην Α/θμια: Σύμφωνα με ενημέρωση από το τμήμα μεταθέσεων του Υπ. Παιδείας έως τις αρχές της  επόμενης εβδομάδας θα ανακοινωθούν οι οργανικές θέσεις των εκπαιδευτικών  ειδικοτήτων που συστήνονται, ανά περιοχή και σχολείο στην Π.Ε., προκειμένου να  γίνουν οι μετατάξεις. Ταυτόχρονα θα δοθεί η δυνατότητα ανάκλησης ή τροποποίησης  της αρχικής αίτησης των συναδέλφων, με βάση τα κενά που θα  ανακοινωθούν.

3. Παραιτήσεις εκπαιδευτικών  Π.Ε.: Οι αιτήσεις παραίτησης των εκπαιδευτικών Π.Ε. που έχουν  υποβληθεί στο ΚΥΣΠΕ θα εξεταστούν στη συνεδρίαση που θα γίνει το τριήμερο 17-19  Απρίλη 2013.

Ο  αιρετός του ΚΥΣΠΕ
Δημήτρης Μπράτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

print friendly