Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Ενημερωτικό για ΠΥΣΠΕ της αιρετού Δουράνου Κατερίνας



ΘΕΜΑ  : ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ  Π.Υ.Σ.Π.Ε.

Συναδέλφισσες-Συνάδελφοι,

Την Παρασκευή 12 Ιουλίου συνεδρίασε το ΠΥΣΠΕ με
Α) ΘΕΜΑ: Αναγνώριση συνάφειας διδακτορικού τίτλου σπουδών της εκπαιδευτικού ΠΕ70 Π.Γ. και Β) ΘΕΜΑ: Βελτιώσεις –τοποθετήσεις εκπαιδευτικών ΠΕ70-ΠΕ60-ΠΕ70ΕΑΕ και ΠΕ11. Τα ονόματα των συναδέλφων που μετατίθενται ή τοποθετούνται σε σχολεία Π.Ε. Ν. Αργολίδας καθώς και τα μόρια μετάθεσης είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα της Δ/νσης:  http://blogs.sch.gr/dipearg/. Σας επισυνάπτω το σχετικό έγγραφο με το παρόν ενημερωτικό.

Στη συνεδρίαση έγιναν αποδεκτά 5 αιτήματα  ανάκλησης αιτήσεων μετάθεσης εκπαιδευτικών ΠΕ 60 και απορρίφθηκαν αιτήσεις που δεν πληρούσαν τις νόμιμες προϋποθέσεις, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις (π.χ. μη υπηρέτηση της οργανικής θέσης για ένα χρόνο κ.α.).

ΠΡΟΣΟΧΗ


  • Οι εκπαιδευτικοί (τα ονόματα των οποίων αναφέρονται στο έγγραφο της Δ/νσης) που δεν τοποθετήθηκαν ή δεν είχαν υποβάλλει αίτηση, μπορούν να υποβάλλουν συμπληρωματική δήλωση  για τις θέσεις που έχουν μείνει κενές και αναφέρονται στο ίδιο έγγραφο, μέχρι και την Τετάρτη 17-07-2013.



  • Μέχρι και την Τετάρτη 17-07-2013,   οι ενδιαφερόμενοι της απόφασης ΠΥΣΠΕ για μεταθέσεις-τοποθετήσεις, μπορούν να υποβάλλουν στη Δ/νση αίτηση επανεξέτασης της αίτησής τους (ένσταση, Π.Δ.50/96, άρθρο 15, παρ. 15).



  • Έχουν ήδη αναρτηθεί στις εκπαιδευτικές ιστοσελίδες οι σχετικές εγκύκλιοι για αποσπάσεις σε φορείς , από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ, από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΠΕ κ.α. Ημερομηνίες αιτήσεων από 15-07-2013 έως 19-07-2013.



  • Αναφορικά με τις αποσπάσεις εντός νομού δεν υπάρχει μέχρι και σήμερα κάτι νεότερο.



Με εκτίμηση, 
Δουράνου Αικατερίνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

print friendly