Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2013

Εγκύκλιος Συλλόγου 23 - Αποφάσεις Διοικητικού Συμβουλίου 19-09-2013Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε πως την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013, στο Ειδικό Σχολείο Άργους, λόγω μη απαρτίας της  'Εκτακτης Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου, πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου για τη λήψη αποφάσεων σχετικά με τα παρακάτω θέματα:

                                                         
ΘΕΜΑ 1Ο : «Διαμόρφωση πρότασης για περαιτέρω αγωνιστικές κινητοποιήσεις»

Αναφορικά με τη διαμόρφωση πρότασης για τις μορφές κινητοποίησης που θα προταθεί στην ολομέλεια των Προέδρων των Συλλόγων, το ΔΣ αποφάσισε ομόφωνα να προτείνει 48ώρη πανεκπαιδευτική και πανεργατική απεργία.

ΘΕΜΑ 20: «Συγκρότηση απεργιακών επιτροπών»

Το ΔΣ του Συλλόγου αποφάσισε ομόφωνα τη συγκρότηση απεργιακών επιτροπών.

ΘΕΜΑ 3Ο :  «Συνάντηση με Ενώσεις Γονέων».

Το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα να προγραμματίσει συναντήσεις με τις ενώσεις γονέων και τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων με σκοπό να τους ενημερώσει για τα προβλήματα της παιδείας.

ΘΕΜΑ 4Ο :  «Συνάντηση με τοπικούς βουλευτές».

Το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα να προγραμματίσει συναντήσεις με τους βουλευτές του νομού Αργολίδας με σκοπό να καταθέσει τα προβλήματα της εκπαίδευσης και να δοθούν δεσμεύσεις και σαφείς παρεμβάσεις για την επίλυση τους.

ΘΕΜΑ 5Ο :  «Καταγγελία για τις ελλείψεις στην Ειδική Αγωγή».

       Το ΔΣ καταγγέλλει  και καταδικάζει την πολιτική που εφαρμόζεται στην εκπαίδευση, η οποία έχει ως συνέπεια το ευαίσθητο κομμάτι της Ειδικής Αγωγής να υπολειτουργεί. 

ΘΕΜΑ 6Ο :  «Καταγγελία για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα».

     Το Δ.Σ καταγγέλλει  με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την στυγερή δολοφονία του νεαρού Παύλου Φύσσα από μέλος της Χρυσής Αυγής. Ο ναζισμός και οι πολιτικές βίας είναι καταδικαστέες από όπου και να προέρχονται.                                         ΓΙΑ ΤΟ  Δ.Σ.
     Ο Πρόεδρος                                      Ο  Γ. Γραμματέας

Ντέμος  Αντώνης                                Καραμάνος Θεοδόσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

print friendly