Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2013

Τακτική Γενική Συνέλευση Συλλόγου 31-10-2013ΘΕΜΑ 1Ο : Σύγκληση Τακτικής Γενικής Συνέλευσης Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε.      Αργολίδας   Πέμπτη  31  Οκτωβρίου 2013

            Σύμφωνα με τα άρθρα του Καταστατικού του Συλλόγου μας από 12 -17 και τις σχετικές διατάξεις του Ν. 1264/82, σας καλούμε σε Τακτική Γενική Συνέλευση που θα γίνει στο Ναύπλιο στις 17-10-2013, ημέρα Πέμπτη  και ώρα 18:00 στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου.

            Αν   δεν υπάρξει απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στις 24-10-2013, ημέρα Πέμπτη και ώρα 18:00 στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου.
       Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στις 31-10-2013, ημέρα Πέμπτη και ώρα 9:00 π.μ. στο 4ο Δημοτικό  Σχολείο Ναυπλίου. Για τη συγκεκριμένη ημέρα έχει χορηγηθεί κανονική άδεια απουσίας για όλους τους συναδέλφους από τα καθήκοντά τους.
           
            Θέματα ημερήσιας διάταξης:

1.  Ορισμός Προσωρινού Προεδρείου.
2.  Εκλογή Οριστικού Προεδρείου.
3. Ενημέρωση  από  το  Διοικητικό  Συμβούλιο για  τις εξελίξεις  και τις  δράσεις του  Συλλόγου.
4. Συζήτηση πάνω  στο  Διεκδικητικό- Αγωνιστικό πλαίσιο και  στο Πρόγραμμα   Δράσης του  κλάδου   - Aποφάσεις.
5.Κατάθεση προτάσεων, ψηφισμάτων, προβληματισμών των  μελών του Συλλόγου μας για τα  προβλήματα των  σχολείων  και  των εκπαιδευτικών τόσο σε  τοπικό  όσο  και σε κεντρικό  επίπεδο-Αποφάσεις.
 6. Ενημέρωση  από τους αιρετούς του Π.Υ.Σ.Π.Ε.  Αργολίδας  και από  τους αντιπροσώπους  του  Συλλόγου  μας στη  Γενική  Συνέλευση  της Δ.Ο.Ε.

Η συμμετοχή όλων των συναδέλφων-μελών του Συλλόγου στις διαδικασίες της Γ.Σ. είναι υποχρεωτική, εφόσον θα απουσιάσουν από το σχολείο τους.

                                            ΓΙΑ ΤΟ  Δ.Σ.
   
 Ο Πρόεδρος                                                 Ο  Γ. Γραμματέας
Ντέμος  Αντώνης                                  Καραμάνος  Θεοδόσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

print friendly