Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2013

Παληγιάννης Β.: Αποσπάσεις εκπαιδευτικών Π.Ε.

Την Τρίτη 22.10.2013 θα συνεδριάσει το ΚΥΣΠΕ και μεταξύ των άλλων θεμάτων θα συζητήσει και τις αποσπάσεις των εκπαιδευτικών.
Είναι χρέος όλων μας να συμβάλλουμε στην ικανοποίηση αιτήσεων απόσπασης εκπαιδευτικών με σοβαρότατα προβλήματα υγείας και σοβαρούς οικογενειακούς λόγους.
Το Συμβούλιο θα πρέπει με ανθρωπιά, κατανόηση, σοβαρότητα και υπευθυνότητα και στα πλαίσια της εκπαιδευτικής πραγματικότητας να εισηγηθεί την απόσπαση εκπαιδευτικών για να περιορίσουμε τις επιπτώσεις στην προσωπική και οικογενειακή ζωή.
Ιδιαίτερα σ’ ότι αφορά τις αποσπάσεις εκπαιδευτικών ειδικοτήτων Π.Ε. εξυπακούεται ότι αυτές θα προηγηθούν των αποσπάσεων ειδικοτήτων Δ.Ε. στην Π.Ε.
Το Συμβούλιο θα πρέπει να λάβει υπόψη του πως οι συνάδελφοί μας ειδικοτήτων βιώνουν τις αρνητικές επιπτώσεις των μετατάξεων.
Επομένως θα πρέπει να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ικανοποίησης όσο το δυνατόν περισσότερων αποσπάσεων ειδικοτήτων.
Επισημαίνω, επίσης, την ανάγκη εξέτασης των αιτήσεων συνταξιοδότησης σε νέα βάση ώστε να μην υπάρξει περιορισμός ή ισοπέδωση του δικαιώματος συνταξιοδότησης εκπαιδευτικών .Πάντα στη διάθεσή σας
 
 
Παληγιάννης Βασίλειος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

print friendly