Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για συγκρότηση μητρώου επιμορφωτών

Στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Άργους πρόκειται να λειτουργήσει κατά την τρέχουσα σχολική χρονιά κύκλος σεμιναρίων, ομιλιών και διαλέξεων που αφορούν την εκπαιδευτική διαδικασία και απευθύνονται σε γονείς και εκπαιδευτικούς των σχολείων του Δήμου Άργους Μυκηνών.

Για το λόγο αυτό πρόκειται να συγκροτηθεί ένα Μητρώο Εθελοντών Επιμορφωτών από επιστήμονες που δραστηριοποιούνται τόσο στον εκπαιδευτικό χώρο (εκπαιδευτικοί όλων των ειδικοτήτων, σχολικοί σύμβουλοι, διοικητικά στελέχη της εκπαίδευσης κλπ) όσο και σε άλλους συναφείς με την εκπαίδευση χώρους (ψυχολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί, λογοθεραπευτές, ειδικοί παιδαγωγοί, ψυχίατροι, εργοθεραπευτές κλπ).
Το Μητρώο θα επικαιροποιείται καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους, εφόσον επιθυμούν να ενταχθούν σ’ αυτό και νέοι εθελοντές εισηγητές.
 Το μητρώο που θα συγκροτηθεί τίθεται στη διάθεση όλων των σχολείων της Αργολίδας και οι επιμορφωτές μπορούν να χρησιμοποιηθούν (κατόπιν συνεννόησης) από κάθε σχολείο που θα ενδιαφερθεί.
Μετά τη συγκρότηση του αρχικού μητρώου το οποίο θα κοινοποιηθεί σε όλες τις σχολικές μονάδες οι κ. Διευθυντές και Προϊστάμενοι των σχολικών μονάδων (Δημοτικών Σχολείων & Νηπιαγωγείων) μπορούν να ενημερώσουν σχετικά τους Συλλόγους Διδασκόντων και τους Συλλόγους Γονέων των Σχολείων τους, ώστε εφόσον το επιθυμούν και επιλέξουν τα θέματα και τους εισηγητές που τους ενδιαφέρουν να επικοινωνήσουν μαζί τους για να ορίσουν τις ημερομηνίες που θα πραγματοποιηθούν οι συναντήσεις.

Όσοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο μητρώο θα πρέπει να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στα (27510 62194 και 6977825819 (Παναγιώτης Μουσταΐρας) και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις εξής διευθύνσεις:
1.      3dimarg@sch.gr και
2.      moustairas@gmail.com
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους έως την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013, καθώς και την ιδιότητά τους, τα τηλέφωνα επικοινωνίας  και το θέμα το οποίο προτίθενται να παρουσιάσουν.
Επίσης θα πρέπει να συμπληρώσουν και να αποστείλουν την επισυναπτόμενη φόρμα με το θέμα που θα παρουσιάσουν.


ΦΟΡΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

ΙΔΙΟΤΗΤΑ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΗΛ:
Mail:



ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

Π.χ. συνεργασία σχολείου-γονέων, σχέσεις γονέων παιδιών, νέες τεχνολογίες και ασφάλεια στο διαδίκτυο κλπ







ΚΟΙΝΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Π.χ. εκπαιδευτικοί, γονείς, εκπαιδευτικοί και γονείς, ανοιχτό κοινό κλπ.







ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Σύντομη παρουσίαση του θέματος και της μεθοδολογίας που θα χρησιμοποιηθεί για την παρουσίασή του (π.χ. εισήγηση, εμπλουτισμένη εισήγηση, εισήγηση και συζήτηση, βιωματικό εργαστήριο κλπ)











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

print friendly