Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου 2013

17.500€ για μετεγκατάσταση

Σύμφωνα με το δημοσιεύμα, η "μετεγκατάσταση" της Τίνας Μπιρμπίλη από το Παρίσι(όπου εργαζόταν ως εκπρόσωπος της χώρας μας στον ΟΟΣΑ με μισθό 7.500€ καθαρά ,συν 1.000€ επίδομα τέκνου, δωρέαν οικεία με μάγειρα και αυτοκίνητο με οδηγό) στην Αθήνα κόστισε στον Προϋπολογισμό του Υπουργείου Ανάπτυξης και στον Τακτικό Προϋπολογισμό 17.500€.
Την ίδια περίοδο που βγήκαν οι παρακάτω αποφάσεις( Σεπτέμβρης 2013) χιλιάδες εκπαιδευτικοί μετακόμιζαν αναγκαστικά εξαιτίας και της μη πραγματοποίησης αποσπάσεων,ώστε να εργαστούν σε περιοχές μακρυά από τον τόπο κατοικίας τους και μακρυά από τις οικογένειές τους. Φυσικά τα έξοδα μετακίνησης, "μετεγκατάστασης" και διαμονής επιβάρυναν τον Τακτικό Προϋπολογισμό της οικογένειάς τους. 

Παρακάτω το δημοσίευμα από το enikos.gr


17.500 ευρώ για να μετακομίσει η Τίνα Μπιρμπίλη
«Ήσουν… κηπουρός του Γιώργου Παπανδρέου; Θα ανταμειφθείς!». Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτονται οι αρμόδιοι, αφού δεν εξηγείται διαφορετικά ότι, ακόμα και σήμερα και πάρα όσα δεινά τραβά η χώρα εξαιτίας της διακυβέρνησης από τον «καπετάνιο του Τιτανικού», συνεχίζουν απλόχερα (αν και νομότυπα) να τακτοποιούν επαγγελματικά και οικονομικά τους στενούς συνεργάτες του.
Ενδεικτική ή περίπτωση της πρώην υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και εξ’ απορρήτων του κ. Παπανδρέου, Τίνας Μπιρμπίλη, η οποία, αφού για 18 μήνες «προσέφερε τις υπηρεσίες της» ως εκπρόσωπος της χώρας μας στον ΟΟΣΑ στο Παρίσι, πλέον έχει αναλάβει τη θέση της εκτελεστικής γραμματέως της Σύμβασης της Βιέννης για την προστασία του στρώματος του… Όζοντος, ως εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών.
Στη Διαύγεια
Οι προκλήσεις πάντως δεν σταματούν εδώ. Σύμφωνα με δύο αποφάσεις του υπουργείου Ανάπτυξης, που αναρτήθηκαν στη Διαύγεια και φέρνει στο φως η «κυριακάτικη δημοκρατία», οι Έλληνες φορολογούμενοι καλούνται να πληρώσουν επιπλέον περισσότερα από 17.500 ευρώ για την μετεγκατάσταση της από το Παρίσι στην Αθήνα.
Πατήστε πάνω στο δημοσίευμα για μεγέθυνση:

Πηγή: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

print friendly