Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Ενημερωτική εγκύκλιος Σύλλογου



Συναδέλφισσες – συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε πως την Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2014, στο 4ο Δημοτικό Ναυπλίου, πραγματοποιήθηκε τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. του Συλλόγου μας κατά την οποία συζητήθηκαν τα παρακάτω θέματα:

                                               
ΘΕΜΑ 1ο : «Συγκέντρωση υπογραφών για την αξιολόγηση»

Σας υπενθυμίζουμε ότι η συγκέντρωση υπογραφών ενάντια στην προωθούμενη αξιολόγηση, την οποία πραγματοποιεί η ΔΟΕ, έχει παραταθεί μέχρι και την Παρασκευή, 24 Ιανουάριου 2014.
Το ΔΣ καλεί όλους τους συναδέλφους να ανταποκριθούν στο κάλεσμα της ΔΟΕ και να συμπληρώσουν την κατάσταση με τις υπογραφές, δηλώνοντας την αντίθεση μας στον προωθούμενο θεσμό της αυτοαξιολόγησης και αξιολόγησης του εκπαιδευτικού.

ΘΕΜΑ 2ο: «Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας»

Το ΔΣ του Συλλόγου καλεί τους συναδέλφους στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, η οποία θα πραγματοποιηθεί για την περιοχή της Ερμιονίδας στις 28 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 18.30 , στην ταβέρνα «Σπιτικό», στο Κρανίδι και για τις περιοχές Άργους-Ναυπλίας-Επιδαύρου στις 30 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 11.00 στο κέντρο εκδηλώσεων Πανταζής Royal.



ΘΕΜΑ 3ο: «Παρακράτηση εισφοράς αλληλεγγύης»

Αναφορικά με το ζήτημα της επιστροφής της εισφοράς αλληλεγγύης που προέκυψε και προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως δεν έχει υπάρχει καμιά δικαστική απόφαση που να αναφέρεται στην επιστροφή της παραπάνω εισφοράς.
Σχετικά, επισυνάπτεται η ενημέρωση, για το θέμα, από την νομική σύμβουλο  της  ΔΟΕ Τσίπρα Μαρία – Μαγδαληνή.

ΘΕΜΑ 4ο: «Δημιουργία διαδικτυακού  επιστημονικού  περιοδικού»

Το Δ.Σ. αποφάσισε τη δημιουργία  διαδικτυακού επιστημονικού περιοδικού, το οποίο θα τελεί υπό την αιγίδα του Συλλόγου, στο οποίο θα μπορούν όλοι οι εκπαιδευτικοί να δημοσιεύουν εργασίες τους σχετικές με την παιδαγωγική επιστήμη και  τις  συναφείς με  αυτή  επιστήμες.


                                          ΓΙΑ ΤΟ  Δ.Σ.
     Ο Πρόεδρος                                            Ο  Γ. Γραμματέας

Ντέμος  Αντώνης                                   Καραμάνος Θεοδόσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

print friendly