Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Έκτακτη Γενική Συνέλευση Συλλόγου



Αγαπητοί συνάδελφοι-ισσες,

 Tην Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2014, στο 4ο Δημοτικό Ναυπλίου, πραγματοποιήθηκε έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Συλλόγου μας κατά την οποία συζητήθηκαν τα παρακάτω θέματα:
ΘΕΜΑ 1ο : «Έκτακτη  Γενική  Συνέλευση Συλλόγου 03-02-2014  στο Δημοτικό   Σχολείο  Δαλαμανάρας»

ΤΟ Δ.Σ. αποφάσισε  την πραγματοποίηση  έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου  μας στο Δημοτικό  Σχολείο Δαλαμανάρας, τη Δευτέρα  3 Φεβρουαρίου 2014  στις 6:30 το  απόγευμα, ώστε να παρθούν αποφάσεις σχετικά με το θέμα « Δράσεις για την αποτροπή της διαδικασίας της αξιολόγησης-αυτοαξιολόγησης». Στην έκτακτη Γενική Συνέλευση θα παραβρεθεί και μέλος της Δ.Ο.Ε.

ΘΕΜΑ 2ο: «Απόφαση σχετικά με τη συγκρότηση ομάδων εργασίας»


Το Δ.Σ. αποφάσισε ,στα πλαίσια των δράσεων του σχετικά με την προωθούμενη αξιολόγηση, να καλέσει τους διευθυντές και τους συλλόγους διδασκόντων των σχολικών μονάδων του νομού να αναβάλλουν τις –πιθανόν-  προγραμματισμένες συνεδριάσεις, οι οποίες έχουν σκοπό τη συγκρότηση ομάδων εργασίας, προκειμένου να προηγηθεί η ενημέρωση των συναδέλφων με κορυφαία στιγμή αυτή της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης στις 03/02/2014

Σε κάθε περίπτωση τονίζουμε ότι η συμμετοχή των συναδέλφων είναι προαιρετική, αφού οι συνεδριάσεις γίνονται εκτός εργασιακού ωραρίου. 

      Τονίζουμε δε για  ακόμα  μια  φορά, ότι  η  πιθανή  συμμετοχή των  συναδέλφων στη  συγκρότηση των  ομάδων  εργασίας δεν είναι  σε  καμία περίπτωση  υπόχρεωτική.

ΘΕΜΑ 3ο : «Συγκέντρωση υπογραφών για  την  αξιολόγηση» 


Σας υπενθυμίζουμε ότι η συγκέντρωση υπογραφών ενάντια στην προωθούμενη αξιολόγηση, την οποία πραγματοποιεί η ΔΟΕ, έχει παραταθεί μέχρι και την Παρασκευή, 24 Ιανουάριου 2014.
Το Δ.Σ. καλεί όλους τους συναδέλφους να ανταποκριθούν στο κάλεσμα της Δ.Ο.Ε. και να συμπληρώσουν την κατάσταση με τις υπογραφές, δηλώνοντας την αντίθεση μας στον προωθούμενο θεσμό της αυτοαξιολόγησης και αξιολόγησης του εκπαιδευτικού.

Συνάδελφοι σας  ενημερώνουμε ότι η διαδικασία συγκέντρωσης υπογραφών στις  σχολικές μονάδες της  Αργολίδας πηγαίνει  πολύ  καλά  χάρη στην  συγκινητική  ανταπόκρισή  σας γι΄αυτό ζητάμε από  όσες σχολικές μονάδες δεν  έχουν αποστείλει τις  καταστάσεις με  τις υπογραφές να  το  κάνουν  άμεσα.
                                                      
                                             ΓΙΑ ΤΟ  Δ.Σ.
     Ο Πρόεδρος                                          Ο  Γ. Γραμματέας

Ντέμος  Αντώνης                                   Καραμάνος Θεοδόσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

print friendly