Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Τακτική Γενική Συνέλευση και Αρχαιρεσίες Συλλόγου Εκπ/κων Π.Ε. Αργολίδας



ΘΕΜΑ 1Ο : «Σύγκληση Τακτικής Γενικής Συνέλευσης Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε.      Αργολίδας   Δευτέρα  12  Μαΐου 2014»


            Σύμφωνα με τα άρθρα του Καταστατικού του Συλλόγου μας από 12 -17 και τις σχετικές διατάξεις του Ν. 1264/82, σας καλούμε σε Τακτική Γενική Συνέλευση που θα γίνει στο Ναύπλιο στις 04-05-2014, ημέρα Δευτέρα  και ώρα 18:00 στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου.
            Αν   δεν υπάρξει απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στις 08-05-2014, ημέρα Πέμπτη  και ώρα 18:00 στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου.
       Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στις 12-05-2013, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00 στο 4ο Δημοτικό  Σχολείο Ναυπλίου.
           
            Θέματα ημερήσιας διάταξης:

1.  Ορισμός Προσωρινού Προεδρείου.
2.  Εκλογή Οριστικού Προεδρείου.
3. Ενημέρωση  από  το  Διοικητικό  Συμβούλιο για  τις εξελίξεις  και τις  δράσεις του  Συλλόγου.
4. Συζήτηση πάνω στην Ημερήσια  Διάταξη της 83ης Γενικής Συνέλευσης της Δ.Ο.Ε   - Aποφάσεις.
5.Κατάθεση προτάσεων, ψηφισμάτων, προβληματισμών των  μελών του Συλλόγου μας για τα  προβλήματα των  σχολείων  και  των εκπαιδευτικών τόσο σε  τοπικό  όσο  και σε κεντρικό  επίπεδο-Αποφάσεις.
 6. Ενημέρωση  από τους αιρετούς του Π.Υ.Σ.Π.Ε.  Αργολίδας.
 7. Παρουσίαση υποψηφιοτήτων  για  τις αρχαιρεσίες του Διοικητικού Συμβουλίου και  της Ε.Ε.

ΘΕΜΑ 2οΑρχαιρεσίες  για  την  ανάδειξη Διοικητικού  Συμβουλίου και     Ε.Ε. Τετάρτη 14 Μαΐου 2014»               

  Οι εκλογές για  την ανάδειξη  Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής του  Συλλόγου  μας θα  γίνουν την Τετάρτη 14 Μαΐου 2014 διότι η διοίκηση δεν  χορήγησε άδεια απουσίας των εκπαιδευτικών για πραγματοποίηση Γενικής Συνέλευσης και  αρχαιρεσιών, όπως γινόταν τα  τελευταία 31 έτη, κατόπιν αποφάσεως της πολιτικής ηγεσίας του  Υπουργείου Παιδείας (απόφαση Υφυπουργού Παιδείας  Κεδίκογλου  25-11-2013)


  Θα λειτουργήσουν δύο  εκλογικά κέντρα. Το ένα στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου και το άλλο στο 1ο Δημοτικό  Σχολείο  Κρανιδίου. 
Στο  εκλογικό κέντρο του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου θα ψηφίσουν οι  συνάδελφοι εκπαιδευτικοί που  υπηρετούν στις σχολικές μονάδες των ευρύτερων δήμων Ναυπλιέων, Άργους-Μυκηνών και Επιδαύρου.
Στο δε εκλογικό  κέντρο  του  1ου Δημοτικού  Σχολείου  Κρανιδίου θα  ψηφίσουν  οι  συνάδελφοι εκπ/κοι που  υπηρετούν στις  σχολικές μονάδες του  δήμου Ερμιονίδας.
Όσοι από τους συνάδελφους που υπηρετούν στις  σχολικές μονάδες της Ερμιονίδας  επιθυμούν να ψηφίσουν στο εκλογικό  κέντρο του Ναυπλίου πρέπει  να  το δηλώσουν στο  Σύλλογο μέχρι την Πέμπτη 8 Μαΐου και ώρα  14:00, ώστε  να  συμπεριληφθούν στον εκλογικό  κατάλογο του Ναυπλίου.
Η ψηφοφορία  θα ξεκινήσει στο εκλογικό κέντρο του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου στις  2  το μεσημέρι  και θα τελειώσει στις 8 το βράδυ.

Στο  εκλογικό κέντρο του 1ου Δημ.  Σχολείου  Κρανιδίου η ψηφοφορία θα ξεκινήσει στις 2 το  μεσημέρι και  θα τελειώσει στις 6 το απόγευμα.

ΘΕΜΑ 3ο : «Υποβολή  Υποψηφιοτήτων για Διοικητικό  Συμβούλιο, Ελεγκτική Επιτροπή και Εφορευτική Επιτροπή»

            Οι υποψηφιότητες των Παρατάξεων και των μεμονωμένων υποψηφίων, παρακαλούμε να έχουν κατατεθεί εγγράφως στα γραφεία του Συλλόγου μας, μέχρι την Πέμπτη 8 Μαΐου 2014 και ώρα 19:00.

                                           
                                        
                                           ΓΙΑ ΤΟ  Δ.Σ.

                                       
Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                  Η  Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΤΕΜΟΣ  ΑΝΤΩΝΗΣ                                                    ΔΑΜΑΛΑ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

print friendly