Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Συγκρότηση του Περιφερειακού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Π.Υ.Σ.Π.Ε.) Αργολίδας

 Σήμερα συγκροτήθηκε το Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας από τον Περιφερειακό Διευθυντή Α/θμιας & Β/μιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου, με τακτικά και αναπληρωματικά μέλη τα εξής:

1. Το Γαβρήλο Σωτήριο του Γεωργίου, Δ/ντή της Δ/νσης ΠΕ Αργολίδας ως Πρόεδρο με αναπληρωτή του το Μπάρλα Δημήτριο του Αγαμέμνονα, εκπαιδευτικό κλ. ΠΕ70, Δ/ντή του 4ου Δ.Σ. Άργους

2. Τον Τσίμπο Χρήστο του Δημητρίου, εκπαιδευτικό κλ. ΠΕ70, Δ/ντή του 5ου Δ.Σ. Άργους ως Τακτικό Υπηρεσιακό Μέλος και Αντιπρόεδρο με αναπληρώτρια την Τσαγκαρέλη Βασιλική του Γρηγορίου, εκπαιδευτικό κλ. ΠΕ70, Δ/ντρια του Δ.Σ. Κιβερίου.


3. Το Μουσταΐρα Παναγιώτη του Γεωργίου, εκπαιδευτικό κλ. ΠΕ70, Δ/ντή του 3ου Δ.Σ. Άργους ως Τακτικό Υπηρεσιακό Μέλος με αναπληρωτή του τον Κωτσόπουλο Πέτρο του Κωνσταντίνου, εκπαιδευτικό κλ.ΠΕ70 Δ/ντή του 1ου Δ.Σ. Άργους


4. Την Δουράνου Αικατερίνη του Χρήστου, εκπαιδευτικό κλ. ΠΕ70, που υπηρετεί στο Δ.Σ Ασκληπιείου ως α΄τακτικό αιρετό μέλος με αναπληρωτή της τον Καραμάνο Θεοδόσιο του Κων/νου, εκπαιδευτικό κλ. ΠΕ70,που υπηρετεί στο Δ.Σ. Θερμησίας.

5. Τον Ντέμο Αντώνιο του Γεωργίου, εκπαιδευτικό κλ. ΠΕ70, που υπηρετεί στο 5ο Δ.Σ. Ναυπλίου , ως β΄τακτικό αιρετό μέλος με αναπληρωτή του τον Γεώργα Αναστάσιο του Μιχαήλ, εκπαιδευτικό κλ. ΠΕ70, πουυπηρετεί στο Δ.Σ. Λιμνών.


Διαβάστε την απόφαση εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

print friendly