Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Εγκύκλιος 14 Συλλόγου για τη συνεδρίαση της 3ης Μαρτίου 2013

Αγαπητοί συνάδελφοι

Tην Κυριακή 3 Μαρτίου 2013 πραγματοποιήθηκε τακτική συνεδρίαση του ΔΣ του Συλλόγου μας, στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου, κατά την οποία συζητήθηκαν τα παρακάτω θέματα:


Θέμα 1ο: «Δράσεις Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας και ΔΟΕ για την ‘Αξιολόγηση και τα Πειθαρχικά’»

Την Τρίτη 12 Μαρτίου 2013, η Δ.Ο.Ε. διοργανώνει επιστημονική εκδήλωση στην Πάτρα με θέμα: «Αξιολόγηση –Νέες Πειθαρχικές Διατάξεις: Επιπτώσεις στο εργασιακό περιβάλλον των εκπαιδευτικών». Το Δ.Σ.αποφάσισε να μισθώσει πούλμαν για την μετακίνηση των εκπαιδευτικών που επιθυμούν να συμμετέχουν στην επιστημονική εκδήλωση, με την προϋπόθεση ότι ο αριθμός των εκπαιδευτικών που επιθυμούν να συμμετέχουν είναι ικανοποιητικός. Το πούλμαν θα ξεκινήσει στις 6 το πρωί από το Ναύπλιο και 6:30 από το Άργος προκειμένου να μεταβούν στην Πάτρα. Σε αντίθετη περίπτωση οι συνάδελφοι που επιθυμούν να πάρουν μέρος στην ημερίδα θα μετακινηθούν με δικό τους μέσο.
Καλούμε τους Συλλόγους διδασκόντων των σχολικών μονάδων του Νομού μας -από διθέσια και πάνω- να ορίσουν έναν εκπρόσωπό τους (εάν το επιθυμούν), που θα λάβει μέρος στην ημερίδα της Δ.Ο.Ε. και το δηλώσουν στο Σύλλογό μας με FΑΧ ή Ε-ΜΑΙL μέχρι την Πέμπτη 7 Μαρτίου και ώρα 14:00μμ

Θέμα 2ο: «Συνεργασία του Συλλόγου μας με ΕΛΜΕ για την ανάπτυξη τοπικών δράσεων»

Το ΔΣ του Συλλόγου μας έχοντας ως γνώμονα το διάλογο και την κοινή δράση υπέρ των συναδέλφων, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της ΕΛΜΕ για συμμετοχή μας στην έκτακτη Γενική τους Συνέλευση και αποφάσισε να προτείνει κοινή συνεδρίαση των δύο ΔΣ με σκοπό την οργάνωση και προετοιμασία κοινής αγωνιστικής και συνδικαλιστικής δράσης.

Θέμα 3ο: « Χορήγηση χρηματικού ποσού στο "Κοινωνικό - Χαριστικό Παντοπωλείο"»

Το ΔΣ, έχοντας αντίληψη της πραγματικότητας, η οποία επιτάσσει αλληλεγγύη και κοινωνική ευθύνη, αποφάσισε να χορηγήσει υλικά καθαριότητας και τρόφιμα αξίας 100€ στο Χαριστικό Παντοπωλείο με σκοπό να δοθούν σε άπορους συμπολίτες μας. 

                                   ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                                               Ο Γ. Γραμματέας
Ντέμος Αντώνης                                   Καραμάνος Θεοδόσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

print friendly