Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Ενημερωτικό Συλλόγου Εκπ/κων Π.Ε. Αργολίδας για τη συνεδρίαση της 12ης Ιανουαρίου 2013

Σας ενημερώνουμε πως το Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2013, στο 4ο Δημοτικό Ναυπλίου, πραγματοποιήθηκε τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. του Συλλόγου μας για τη λήψη αποφάσεων σχετικά με τα παρακάτω θέματα:

ΘΕΜΑ 1 : «Ανασύνθεση Διοικητικού Συμβουλίου»

Μετά την παραίτηση της Γ. Γραμματέα του Συλλόγου, συναδέλφου Δουράνου Αικατερίνης, τη θέση της- ως μέλους του Δ.Σ.- καταλαμβάνει σύμφωνα με το καταστατικό, η συνάδελφος Ηλιού Πηγή. Ύστερα από ψηφοφορία και ομόφωνη απόφαση, τη θέση του Γ. Γραμματέα του Δ.Σ. καταλαμβάνει ο συνάδελφος Θεοδόσιος Καραμάνος.

ΘΕΜΑ 2: «Συνεργασία Συλλόγου Εκπ/κων Π.Ε. Αργολίδας & Δεσμών Αίματος»

Το Δ.Σ., σε εκτέλεση της απόφασης του για την ίδρυση τράπεζας αίματος, ανταποκρινόμενο στην πραγματικότητα και στις ανάγκες των εκπαιδευτικών, αποφάσισε τη συνεργασία του Συλλόγου με τους «Δεσμούς Αίματος». Η ήδη οργανωμένη δομή των «Δεσμών Αίματος» και η συνεχής παρουσία της σε περιοχές όλου του νομού, μπορούν να διευκολύνουν το σύνολο των εκπαιδευτικών να ανταποκριθούν με τη συμμετοχή τους στην αιμοδοσία.


ΘΕΜΑ 3 : «Προγραμματισμός εκδήλωσης κοπής χριστουγεννιάτικης πίτας».

  Για την καθιερωμένη κοπή της χριστουγεννιάτικης πίτας το Δ.Σ. αποφάσισε να πραγματοποιηθούν σχετικές εκδηλώσεις τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου στην περιοχή της Ερμιονίδας και Τετάρτη 30 Ιανουαρίου στην περιοχή Ναυπλίας- Άργους. Για τον ακριβή τόπο και χρόνο των εκδηλώσεων θα γίνει ενημέρωση με επόμενη εγκύκλιο.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                                                                                           Ο Γ. Γραμματέας

Ντέμος Αντώνης                                                                                 Καραμάνος Θεοδόσιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

print friendly